Smartphone - gsm

Ben je op zoek naar een nieuwe gsm en weet je helemaal niet waar te beginnen, vraag het dan aan je professional in de buurt. Daar vind je een groot aanbod aan gsm’s: van high-tech smartphones tot gsm’s met duidelijke toetsen. Houd je je graag bezig met social media en leef je je het liefst uit in het maken van foto’s, dan kan je samen met je lokale professional kijken voor de smartphone met de beste camerakwaliteit. Gebruik je je gsm enkel voor het bellen en sms’en dan helpt je professional jou graag verder met het zoeken naar de meest gebruiksvriendelijke gsm.

 

Lees meer Lees minder
Er werden geen producten gevonden

Hangt jouw telefoon als het ware aan je hand of vergeet je altijd waar hij ligt? Voor wie het eerste geldt, kiest beter voor een smartphone. Het tweede geldt dan meer voor mensen die ofwel heel vergeetachtig zijn of genoeg hebben met een gewone gsm. Maar dan is je keuze nog niet volledig gemaakt. Welk soort smartphone of gsm wil je en van welk merk? Ga langs bij de professional in je buurt en kom het te weten. Daar zal je kunnen kiezen tussen de beste merken, zoals Samsung, Apple, Nokia en Huawei.

 

  • Samsung smartphone

De meesten kennen wel de naam Samsung en zijn gekend met de smartphones. In hun assortiment, dat gaat van het instapmodel Samsung Galaxy A tot de high-tech Samsung Galaxy Z, vind je gegarandeerd de smartphone die bij jou het beste past.

Meer lezen over Samsung? Bekijk dan deze blogs:

samsung-galaxy-s21

samsung-galaxy-z-fold2

samsung-galaxy-note-20

galaxy-s20-samsung

galaxy-a71

Bekijk onze Samsung smartphones

 

  • Apple smartphone

Naast de Android smartphones heb je de Apple iPhones die werken met het iOS-besturingssysteem. Voor wie niet zo goed gekend is met de technologische wereld is een Apple iPhone de ideale smartphone. Dit komt omdat het besturingssysteem heel gebruiksvriendelijk is.

Bekijk onze iPhones

  • Nokia Smartphone

Er bestaan genoeg verhalen over de Nokia 3310 en over zijn onverwoestbaarheid. Sinds 2017 brengt Nokia ook smartphones op de markt en die zijn voor een zeer degelijke prijs te verkrijgen. Zit je dus met een klein budget voor het kopen van je nieuwe smartphone, denk dan zeker eens aan Nokia.

Bekijk onze Nokia smartphones

  • Huawei smartphone

Bij Huawei vind je ook smartphones voor een redelijke prijs, zo kun je er bij ons al vinden voor €209.99. Een smartphone voor dagelijks gebruik? Huawei is the way to go.

Bekijk onze Hauwei smartphones