Gigaset GS190

31 juli 2020
Gigaset GS 190
Anker

[]

De elegante Gigaset GS190 is stevig en duurzaam en een allrounder die alles heeft wat je nodig hebt. Hij is verkrijgbaar in de eigentijdse metallook kleuren Titanium Grey en Night Shade Blue. Zowel tijdens je werkuren als je vrije tijd gooi je hoge ogen met deze smartphone.

Anker

[]

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Anker

[]

Gigaset GD 190

Het Gigaset GS190 scherm laat meer zien

Het bijna frameloze scherm van de Gigaset GS190 is groter dan je gemiddelde smartphone. Het meet 6,1 inch diagonaal met een extra brede beeldverhouding. Een minimalistische V-vormige inkeping aan de bovenrand van het scherm bergt de camera aan de voorkant.

De helderheidssensor zorgt voor maximale ruimte voor afbeeldingen en de dingen die er echt toe doen. Het geïntegreerde 2.5D-glas beschermt het oppervlak van de Gigaset GS190 tegen krassen en vuil.

Of het nu vakantiefoto's of party-selfies zijn, je kan die speciale momenten vereeuwigen met de 13 megapixel hoofdcamera. Die legt je herinneringen vast in haarscherpe helderheid, terwijl de 8 megapixel selfie-camera altijd je goede kant laat zien.

Anker

[]

STGGS190RGRY smartphone
Gigaset smartphone gs190r grey
169,99
Zomersolden

Gigaset GS 190 in de kijker

  • Extra brede visuele ervaring met 6,1-inch, 19,5: 9 HD + IPS V-notch-scherm
  • Duurzame 4000 mAh-batterij met snellaadfunctie
  • Veiliger dankzij gezichtsherkenning en multifunctionele vingerafdruksensor
  • 13 MP hoofdcamera en 8 MP frontcamera
  • Krachtige quad-core processor met 4G LTE en VoLTE
  • Nieuw puur Android 9.0 Pie-besturingssysteem
  • In twee stijlvolle kleuren: Titanium Grey en Night Shade Blue

Gaat langer mee dankzij krachtige batterij

De Gigaset GS190 heeft dan wel een scherp scherm en een krachtige processor. Maar dat heeft natuurlijk geen zin als je batterij altijd leeg is.

Daar hoef je zich met de Gigaset GS190 geen zorgen over te maken: de krachtige 4000 mAh lithium-polymeer batterij met snellaadfunctie, garandeert lange duurtijden.

Je mag rekenen op maximaal 30 uur gesprekstijd of onderweg 45 uur naar je favoriete muziek luisteren. Met USB On The Go (OTG) gebruik jij je smartphone als powerbank.

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Gigaset GS 190
Anker

[]

Gigaset GS 190

Gigaset GS190 ontgrendelt slimmer met gezichts-ID en vingerafdruksensor

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde wachtwoorden met deze Gigaset GS190. Het ontgrendelen van je smartphone kan niet sneller of eenvoudiger zijn.

Met de Gigaset GS190 maak je gebruik van het intelligente gezichtsherkenningssysteem (Face ID) of de multifunctionele vingerafdruksensor.

Het gebruik van Face ID zorgt ervoor dat dit een bijzonder snelle en veilige methode is om je telefoon te ontgrendelen. Met de vingerafdruksensor kan je ook inkomende oproepen aannemen en zelfs foto's maken.

Anker

[]