Thuiswerken? Overbrug afstand eenvoudig met Selexion

Het zou wel eens kunnen wanneer je dit leest dat je thuis zit te werken of te studeren. In ons land mogen immers heel wat mensen thuiswerken van hun bedrijf en afstandsonderwijs volgen van hun school.

Thuiswerken scheelt reistijd, je werkt effectiever, overleg kan ook per mail, app en Skype en dat gaat – als je dat goed organiseert – ook nog eens sneller. Maar dan heb je ook wel kwalitatieve apparatuur nodig.

Zeker als je ook nog eens studenten in huis hebt die ook de wifi gebruiken voor afstandsonderwijs. En als je zoon of dochter eens wil facetimen met opa of oma, wil je ook dat dit vlot gebeurt.

Overbrug afstand eenvoudig met Exellent
Anker

[]

Verschillende leveringsmogelijkheden
Anker

[]

Laptops voor thuiswerken of afstandsonderwijs

Een goeie laptop is van levensbelang als je thuis wil werken en studeren. Sommigen krijgen een laptop mee naar huis, anderen moeten er zelf één voorzien. De snelle (zakelijke) laptops van Selexion zijn ideale laptops voor allerlei toepassingen en het gebruiken van diverse softwarepakketten.

Online vergaderen met collega’s of klanten met bijvoorbeeld Skype, Teams, TeamViewer, Hangouts... Geen probleem met deze sterke merken. Een meer krachtige laptop nodig voor designers? Ook hierin bieden wij in ons gamma verschillende mogelijkheden.

Studenten of leerlingen die aan afstandsonderwijs doen, hebben misschien iets minder gesofisticeerd materiaal nodig. Ook hier hebben wij diverse oplossingen voor.

Anker

[]

Facetimen

Facetimen met opa en oma

Het is niet fijn, maar als je opa en oma wil beschermen, ga je best niet met de kleinkinderen op bezoek bij hen. Daar gaan de opvangmomenten waar zowel grootouders als kleinkinderen wekelijk zo naar uitkijken.

Maar er is een troost. Gelukkig zijn opa en oma al een beetje mee met hun tijd en zijn er voldoende chatprogramma’s om mee te communiceren. Skypen, Facetimen of zelfs Whatsappen. Dat kan met een smartphone, maar met een een laptop is het gezelliger en leuker om er samen rond te zitten.

Anker

[]

2 schermen

Zet 2 programma's naast elkaar op

Een extra computerscherm of monitor is geen overbodige luxe. Of kies een monitor om je laptop op aan te sluiten en makkelijker te werken. Een gaming monitor heeft een snelle responstijd en speciale game-modus.

Een breedbeeldscherm is handig wanneer je 2 programma’s naast elkaar wilt openzetten. Wil je helemaal opgaan in je beeld? Een curved monitor heeft de beste kijkhoek door het licht gebogen scherm. Bekijk ons assortiment computerschermen hieronder.

Anker

[]

Printers

Printers zijn ook in deze digitale wereld soms onmisbaar

Alles verloopt meer en meer digitaal en vaak kan je via je smartphone tickets, vouchers of betalingen bewijzen. Maar toch wordt ook nog vaak gevraagd iets uit te printen. Wie geen printer heeft, moet dit dan vragen aan kennissen of familie. Of ze doen het stiekem op het werk.

Bij ons heb je keuze tussen de inktjet printer, labelprinter en laser printer.

Anker

[]

Netwerk

Update je wifi om zonder zorgen te kunnen werken

Het is de nachtmerrie van iedere werknemer die thuis wil werken.

Het internet dat niet snel genoeg gaat of nog erger: wegvalt.

Wij hebben heel wat toestellen die het wifi-signaal kunnen stabieler maken en versterken.

Anker

[]

Accessoires

Maak het werken met je laptop of desktop comfortabeler

Aan een computer en een laptop kunnen heel wat zaken geschakeld worden om je comfortabeler te laten werken. Er zijn de traditionele randapparatuur zoals toetsenborden, muizen (en muismatjes voor erbij), webcams, scanners, headsets en speakers.

Maar er is zoveel meer: E-readers, kaartlezers, kabels en usb hubs. Ook verschillende onderhoudsproducten om te cleanen vind je hier terug.

Anker

[]